El 20D (o el 28D)

S’acosten les eleccions espanyoles i, en aquesta ocasió, m’agradaria tenir decidit el meu vot abans que comencés la campanya per tal de desconnectar-me’n i dedicar-me coses mes importants, com ara rosegar-me les ungles dels dits del peu esquerre. En general —crec que ja ho he comentat en alguna ocasió—, em dedico a llegir l’hemeroteca per tal de prendre aquesta important decisió; ara, però, variaré una mica el sistema i procuraré de decidir un vot útil.

Útil per a què? Doncs, per a aconseguir la independència, cosa que, ara per ara, és la meva prioritat. I, com que CDC i ERC han decidit anar-hi per separat i no reeditar Junts pel Sí, em trobo com el nen a qui la tieta de torn fa l’eterna pregunta:

— Jordiet, tu, a qui t’estimes més? al papa o a la mama?

I, Jordiet, que ja està fins als collons de pegar voltes a la roda del ProcésTM com un hàmster, ja té ganes d’enviar a pastar fang a la mama, al papa i, sobretot, a la tieta. I Jordiet també té clar que, fa quatre anys, l’independentisme rondava el 15% (m’és igual la xifra exacta); però, després de quatre anys de govern del PP, s’ha disparat al 48%. Així, no és difícil arribar a la conclusió que, amb quatre anys més de PP —i, sobretot, amb quatre anys més de Rajoy—, l’independentisme s’enfilaria per sobre del 120% (perquè fins i tot a Valladolid clamarien per la nostra llibertat, no ho dubteu pas).

Ara per ara, doncs, Jordiet acarona la idea, per primer cop a la vida, de votar PP. De pas, com que les eleccions són tan a prop del 28D, seria com gastar una innocentada als espanyols: dos pardals d’un tret.

Per ara, dic. Ja veurem.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a El 20D (o el 28D)

 1. Sergi ha dit:

  Em penso que al teu raonament li falta un ingredient. Potser sí que ens convé que arrassi el PP a Espanya però no que guanyi a Catalunya.

  Perquè les injustícies del PP es percebin com dictatorials i colonialistes i creïn independentistes cal que es vegi clarament que el PP governa Catalunya en contra de la voluntat majoritària dels catalans.

  Cal, per tant, votar opcions radicalment contràries a PP. I que els ‘federalistes’ vegin qui ens mana des de fora si som espanyols i qui ens manaria si fossim independents. Que el PP guanyi a Espanya farà veure que no hi ha un futur il·lusionant allà. Que guanyi també aquí pot fer pensar que a Catalunya tampoc n’hi ha.

  M'agrada

  • Totalment d’acord. El meu plantejament era només una mena de reducció a l’absurd, però és clar que no els votaré. Estaria bé, com tu dius, que guanyés el PP a Espanya, però que aquí no traguessin ni per a pipes.

   Al final, triaré l’opció menys dolenta. Encara no sé quina és, però, tranquil, que no és el PP 😉

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.