Coherència

Els antisistema de la CUP gallegeu molt amb el tema de la desconnexió i proclameu que l’opció coherent és no presentar-se a les eleccions espanyoles si hem decidit tallat amb l’estat i proclamar la independència. I, no, això no és desconnectar. Desconnectar és no tornar a votar en unes autonòmiques: l’autonomia depèn de l’estat, recordeu? Així, doncs, a les properes eleccions catalanes, si no són constituents, no m’hi espereu.

Tan senzill com això: si esteu convençuts que els catalans ens mereixem un estat propi i no pas una autonomia; si no voleu reconèixer l’estat espanyol; si no voleu entrar a governar una autonomia, i si no voleu assumir responsabilitats en una autonomia, em sembla molt bé. De la vostra famosa «coherència» espero, doncs, que no us hi presenteu mai més; a les autonòmiques, dic. Més encara: si sou «coherents», a la més mínima sospita de continuisme autonòmic, hauríeu d’abandonar aquells famosos 10 escons; si el Parlament i el Govern catalans no fan passos clars envers la independència, renuncieu-hi. Els vostres votants us ho agrairan (i jo me la creuré, aquesta «coherència» que proclameu).

Així de clar.

Ah! i, per cert, felicitats, perquè heu aconseguit convèncer-me: per la meva banda, no tornaré a votar en unes autonòmiques; el mèrit és tot vostre i de la vostra «coherència». I, si els de les CUP teniu tan clar com jo el tema de la desconnexió, ni tan sols us hi tornareu a presentar.

Ah, i també sortireu dels ajuntaments que, ara per ara, són ajuntaments espanyols, us agradi o no. A més a més, què collons feu els antisistema ocupant càrrecs de regidor o de bibliotecari? Si voleu ser «coherents», sigueu-lo al cent per cent.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.