Votem

A l’ANC estem de votacions. Aquesta tarda i demà, hom pot votar la pregunta que alguns han volgut comparar a la que va realitzar Unió, al meu parer, injustament. La pregunta que ens planteja ANC als afiliats és:

Vols que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per a impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per a garantir el caràcter plebiscitari del 27S que ens porti a la independència de Catalunya?

I la resposta és només un SÍ o un NO, molt més senzill, també, que les respostes combinades del 9N.

Avui, divendres 3 de juliol, de 17.00 a 21.00 de la tarda, o demà, dissabte 4, entre les 10 del matí i les dues del migdia, els diferents llocs de votació estaran oberts; a més, també s’hi pot votar per correu electrònic. Aquí podeu trobar-ne tots els detalls.

En la meva opinió, participar en aquesta consulta és tan important com assistir a qualsevol de les manifestacions que hem viscut al llarg del procés. Tan sols lamento que la consulta només se celebri en el si d’ANC: m’agradaria que tots els partidaris de la independència poguessin opinar sobre aquesta qüestió: si ens hem d’equivocar, estaria bé que ens equivoquéssim com a poble i que, per un cop, no tinguéssim la temptació de donar les culpes als nostres representants.

Independència també vol dir responsabilitat.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en contradiccions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.