Collage per la Llista de País

No he sigut mai gaire destre amb els treballs manuals. Tanmateix, ara que comencen a arribar-me les paperetes de diversos partits (amb la propaganda que trenco sense llegir: ja vaig dir que em dedicaria a repassar l’hemeroteca per decidir el meu vot), m’he posat a treballar en un bonic collage per construir la Llista de País que hauria d’haver pogut votar fa un parell de mesos i que ERC (sobretot) i les CUP em van impedir.

Llista de País

Si alguns partits es neguen a escoltar la petició d’unitat, que no esperin el meu vot.

És molt curiós que ara (ara!), Junqueras, que es va oposar a deixar de banda les sigles i a unir-se en una Llista de País, proposi «sumar més enllà de les sigles» per fer guanyar al sobiranisme. Jo ha ho estic fent, suposo que li semblarà bé.

Encara no m’han arribat les paperetes de tots els partits que semblen independentistes (potser no tots es presenten a El Vendrell), de manera que reservaré un espai en blanc per als que, de moment, no m’han arribat, així com per a aquells que s’ho repensin i que potser s’afegiran al projecte independentista més endavant.

Però, que no badin gaire, que se’ls passa l’arròs.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.