Captura de pantalla en l’Ubuntu Phone

Bah, aquesta és molt fàcil! Ho havia llegit fa temps, però, quan em va arribar la màquina ja ho havia oblidat: cal prémer simultàniament els botons d’augmentar i reduir el volum.

Situació dels botons de volum

Amb això ja podem obtenir imatges clares per il·lustrar-ne els manuals, imatges que quedaran desades al directori Pictures/Screenshots de l’aparell.

Exemple de captura amb l'accés a les aplicacions instal·lades

Exemple de captura amb l’accés a les aplicacions instal·lades

Quant a Giorgio Grappa

Algú fa cas de les coses que els blocaires escriuen sobre ells mateixos? El comentari més sincer que he llegit als "about me" és aquell de: "si vols saber res de mi, pots llegir el meu bloc."
Aquesta entrada s'ha publicat en anotacions al marge i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Captura de pantalla en l’Ubuntu Phone

 1. SiscoGarcia ha dit:

  Ups, m’havia oblidat de comentar-t’ho l’altre dia quan em va arribar el meu… no sé on ho vaig veure però aviat vaig saber com fer les captures de pantalla.

  Per cert, tornaré el meu tret que hi hagi alguna persona interessada perquè no puc permetre’m tenir dos mòbils. Tot i això em sabrà greu perquè em sembla que té moltes potencialitats i que d’ací un temps quan estiga més madur segur que és una molt bona alternativa als sistemes predominants en l’actualitat. Ara mateix em sembla que té una bona càmera (acceptable pel preu que té) i és moooolt àgil quan està connectat; en canvi quan canvies de lloc li costa molt «reconnectar-se» i els serveis tarden a estar actius, amb la qual cosa encara no és un mòbil productiu i vull que el meu mòbil ho siga.

  Un inconvenient important per a mi és que hores d’ara no he trobat la manera de poder descarregar un «track» per seguir-lo, ni cap aplicació per poder gravar el «track» del camí que estem fent, i aquest ús és un dels que em va moure a comprar el primer mòbil intelligent.

  Ho sento, hauré de seguir l’evolució d’aquest invent en diferit…

  … però estic segur que ens ho relataràs(eu) entusiàsticament 🙂

  Seguim!

  M'agrada

  • Pel fa als tracks, té un servei de localització que crec que es diu Hola o Hello, i té una aplicació del OpenMaps, però no entenc com funciona. Suposo que ja ho hauràs explorat.

   Hi estic d’acord amb tu, encara està molt verd: el descriuria com a «fase beta». Funciona, sí, però no pot satisfer algú que ja ha treballat amb un Android, per exemple.

   Seguirem informant!

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.