Crear enllaços magnet amb KTorrent

Després d’haver generat fitxers torrent, el següent pas és generar-ne els enllaços magnet. Amb KTorrent és ben fàcil, però, abans, ens hem d’assegurar que tenim activat el connector «Generador de Magnets»: cliquem sobre el botó Connectors, o bé fem clic sobre Visualitza / Connectors; s’obrirà la següent finestra:

Magnets_1Si el connector que hi veiem destacat ja està activat, no cal fer-hi res; en cas contrari, el seleccionem. Després, fem clic sobre el botó Torrents (o sobre Visualitza / Torrents). Això ens tornarà a portar a la visualització habitual:

Magnets_2

Farem clic amb el botó dret sobre el torrent del què volem obtenir l’enllaç magnet i, a la banda inferior del menú contextual, sobre l’opció “Copia l’URI «Magnet»”:

Magnets_3Un missatge molt breu ens informarà que l’enllaç magnet ha estat copiat al porta-retalls i l’última passa serà copiar-lo correctament a la nostra pàgina web, al blog, etc.:

magnet:?xt=urn:btih:5fb1dd537b9e0d8420fcf3ed4e9f9c313a81923f&dn=manjaro-kde-0.8.12-i686.iso&tr=http://announce.torrentsmd.com:6969/announce

Pel que podem llegir a GenBeta, podem esborrar el nom del fitxer (des de &tr fins al següent &). Però, pel que explica la Wiquipèdia, convindria respectar la cadena que indica el seguidor (tracker, a partir de &tr). És a dir, podríem acurtar l’enllaç com es mostra tot seguit i seguiria funcionant correctament:

magnet:?xt=urn:btih:5fb1dd537b9e0d8420fcf3ed4e9f9c313a81923f&tr=http://announce.torrentsmd.com:6969/announce

Si voleu mantenir la discreció sobre el nom del fitxer, doncs, cap problema.

Espere que us resulte útil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quant a Giorgio Grappa

Algú fa cas de les coses que els blocaires escriuen sobre ells mateixos? El comentari més sincer que he llegit als "about me" és aquell de: "si vols saber res de mi, pots llegir el meu bloc."
Aquesta entrada s'ha publicat en anotacions al marge i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.