El tanga de la Rita

A mesura que el procés per la independència de Catalunya s’acosta a la meta sense perdre pistonada, ans amb la implicació de cada cop més catalans, comunitats i ajuntaments ens mans del PP competeixen per dir i fer l’espanyolada més grossa. Ara li ha tocat el torn a Rita Barberá, alcaldessa de València, que es proposa penjar una bandera espanyola de 15.000 € de cost (cost públic, és clar: quantitat que, segons llegim a Vilaweb, l’ajuntament retirarà del manteniment de diversos edificis públics, entre els quals, escoles).

Si l’objectiu era, com canta l’himne regional valencià, «ofrenar noves glòries a Espanya», ja ha begut oli perquè, fins i tot abans que l’ajuntament aprovés aquesta despesa, els tuitaires ja havíem rebatejat la bandera com «el vestit de la Rita», «la falda de la Rita», «el banyador», «el monokini» i, per acabar, «el tanga de la Rita».

Lamento les horribles imatges que aquesta darrera (i suposo que definitiva) denominació pot causar en les ments dels lectors i demano disculpes pels malsons que, sens dubte, provocarà. Però, què hi farem: la vox populi és aguda, cruel i implacable i, un cop més, amb la senzilla estratègia de rebatejar la realitat, ha trastocat els interessos de l’alcaldessa i ha destruït qualsevol efecte homenatge per al futur llençol de 24 m2.

Llàstima de la despesa inútil en temps de crisi.

=-=-=-=-=

Powered by Blogilo

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.