Festa de versió Ubuntu Trusty Tahr a Lleida

Han passat sis mesos i Canonical ha tret la nova versió d’Ubuntu, la 14.04 Trusty Tahr. Han passat dos anys i Canonical ens ha ofert una nova edició LTS (Long Term Support): si no us agrada això de canviar de versió cada sis mesos, ara és el moment per instal·lar-vos-en una que tindrà actualitzacions durant 5 anys, fins a l’abril de 2019.

L’equip i la comunitat d’ubuntaires en català, amb la participació d’altres voluntaris i professionals del programari lliure i de GNU/Linux, celebrem i organitzem la festa de benvinguda d’aquesta nova versió el proper dissabte, 17 de maig. Aquesta és la segona ocasió que ens acull l’Institut Torre Vicens de Lleida, i la primera que hi celebrem una LTS, així que n’estem molt il·lusionats.

La festa, és clar, també pretén donar la benvinguda i rebre amb els braços oberts els nous usuaris dels sistemes lliures (també d’altres distros) i fer-ho d’una manera pràctica: amb presentacions i col·loquis per informar de les darreres novetats; taules rodones per ampliar coneixements o adquirir-ne els més bàsics; xerrades per difondre els principis ètics del programari lliure, donar suport tècnic i, sobretot, crear caliu, establir una comunicació directa, sempre més càlida que les respostes tècniques que podeu obtenir en la llista de correu, en el fòrum o en el xat.

Ah! i el tema «de la intendència» no l’oblidem pas: feu una ullada al menú del dinar de germanor, el millor moment de la jornada, en la pàgina d’inscripcions. En aquest mateix lloc hi trobareu, també, la versió més actualitzada dels actes a celebrar, des de la presentació (a les 10.00) fins al sorteig de regals i la cloenda (a les 19.00), amb el detall de totes dels xerrades que s’hi faran.

Simultàniament a les xerrades, funcionarà el taller d’instal·lació, on podreu portar-hi el vostre ordinador perquè un equip de voluntaris amplament qualificats (i em quedo curt) us instal·lin la nova versió, us actualitzin l’antiga o us ajudin a resoldre problemes o dubtes de qualsevol tipus (tret dels sentimentals, eh?).

Si el proper dissabte us trobeu a prop de Lleida, no deixeu passar l’oportunitat de conèixer una mica millor el món del programari lliure i dels sistemes GNU/Linux, unes opcions que respecten totes les llibertats de l’usuari —les vostres llibertats— i per plantejar i resoldre els vostres dubtes.

Veniu a la festa!

Quant a Giorgio Grappa

Algú fa cas de les coses que els blocaires escriuen sobre ells mateixos? El comentari més sincer que he llegit als "about me" és aquell de: "si vols saber res de mi, pots llegir el meu bloc."
Aquesta entrada s'ha publicat en anotacions al marge i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Festa de versió Ubuntu Trusty Tahr a Lleida

 1. SiscoGarcia ha dit:

  Gràcies per la difusió… però em permetràs que et faça algunes observacions:
  1.- és la segona festa ubuntaire que fem al Torre Vicens, i aquesta és la primera LTS 😦
  2.- al Torre Vicens no hi ha cicles d’informàtica, només de les famílies de Sanitat, Imatge Personal i Edificació i Obra Civil; suposo que això encara fa que tinga més mèrit que tot l’insti tinga ubuntu, i que sigam capaços d’organitzar una festa…. tot i que el mèrit, com sempre dic, no és nostre sinó del Programari Lliure, que permet que gent molt allunyada per formació del món bitaire acabem podent esbudellar un sistema operatiu i fer-lo una mica nostre 🙂

  A tot això, Giorgio, moltes gràcies per la difusió una altra vegada. Ens veiem dissabte a la festa #TrustyCat

  Una abraçada!

  M'agrada

 2. Retroenllaç: La Barbie usa Linux | Paraules sense escrúpols

Els comentaris estan tancats.