1r de maig, 2014

Feliç dia Internacional del Treballador (si és que un dia de lluita és apte per felicitar).

La felicitació no inclou els capitalistes depredadors ni els seus esbirros, encara que el seu nom figuri en alguna nòmina.

La felicitació sí que inclou els aturats, amb el desig que aviat trobin la sortida real a la crisi a l’estafa sistèmica en forma d’un treball digne.

La felicitació també inclou els estudiants, amb el desig que no hagin d’abandonar pàtria, família i amics a la cerca d’un treball digne.

La felicitació també inclou els treballadors explotats que lluiten per convertir aquestes noves formes d’esclavitud en un treball digne, amb el desig que puguin aconseguir aquest objectiu.

La felicitació també inclou tots els treballadors invisibles i menystinguts, com les mestresses de casa i com els qui tenen cura de familiars dependents, amb el desig que llur treball sigui reconegut i recompensant com es mereix.

I, finalment, la felicitació també inclou tots els jubilats que, després d’una vida de treball, mantenen, amb llurs pensions retallades, famílies senceres d’aturats, d’estudiants, de treballadors explotats i, en molts casos, algun familiar dependent a qui l’administració ha retirat els ajuts.

Ah, i un recordatori a tots plegats: si el dia de les Eleccions Europees us quedeu a casa mirant la tele, després no vingueu protestant perquè continuïn guanyant els capitalistes depredadors que us redueixen a l’atur, us forcen a emigrar, fan possibles els contractes-escombraria i retallen els ajuts a les persones dependents. Esteu avisats.

Feliç dia Internacional del Treballador.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.