Connectar-se a una xarxa sense fils oculta amb knetworkmanager

Des que es va fer el salt a KDE4 no havia trobat la manera de connectar-me a una xarxa sense fils oculta: en lloc del knetworkmanager, em veia obligat a utilitzar el networkmanager i el nm-applet del Gnome o el wicd. En aquesta ocasió, però, he tingut més sort i he trobat una solució senzilla que m’ha funcionat sense cap problema: només cal obrir un terminal i executar la següent ordre:

sudo iwlist wlan0 scanning essid Xarxa

Haureu de canviar wlan0 pel dispositiu que utilitzi el vostre sistema, i Xarxa, pel nom de la xarxa oculta que voleu utilitzar. Després, cliqueu sobre la icona de la gestió de xarxes (generalment, panell inferior, a la dreta) on trobareu, ara sí, la xarxa oculta, i la podreu configurar amb la contrasenya que calgui.

El post original el podeu trobar a Ray Charles Blog, signat per Rcharles.

Quant a Giorgio Grappa

Algú fa cas de les coses que els blocaires escriuen sobre ells mateixos? El comentari més sincer que he llegit als "about me" és aquell de: "si vols saber res de mi, pots llegir el meu bloc."
Aquesta entrada s'ha publicat en anotacions al marge i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.