La secta satànica que domina el món

Ahir, José M. Goig publicava un article al seu anti-blog (ell el descriu així) sense títol, però amb un primera frase que podria fer aquesta funció: «¿Está un culto satánico de líderes mundiales asesinando niños?» Vaig llegir-lo pensant que es tractava d’un títol metafòric o hiperbòlic; l’article, però, explica literalment allò que l’encapçalament promet tot aludint a un hipotètic «Culte Satànic del Novè Cercle»: suposo que l’opció estàndard seria qualificar-lo d’article sensacionalista, potser magufo. No m’interessa.

Tanmateix, penso que sí, que existeix un culte satànic estès arreu del món que és responsable de la mort de milers i milers de nens i d’adults. Nens que moren per falta de medicaments i d’atenció mèdica. Famílies que moren per falta d’aliments bàsics o d’aigua. Pobles que moren pel malbaratament de recursos naturals. Societats que s’enfonsen per absurdes estratègies de rescat econòmic.

Aquest culte satànic no té cap nom estrafolari de ressonàncies de novel·la barata i ni tan sols es molesta en amagar-se als ulls de la gent. Aquest culte satànic és el capitalisme i és infinitament més perillós que qualsevol secta real o imaginària, ja que el seu poder és tan real com les seves víctimes i, a més a més, domina les societats occidentals des de la base fins al cim.

I, el què és pitjor, la immensa major part de la gent està rendida  a aquest culte en major o en menor grau, i la immensa major part de la gent pensa que aquest culte és indestructible. I els pocs experiments socials que s’han fet per eradicar-lo s’han enfonsat (URSS) o estan a punt de fer-ho (Cuba, Xina) o s’hi van convertir fa molts anys (cristianisme).

L’únic Satanàs que conec parla en dòlars, en euros, en petrodòlars o en patents, i gaudeix de molt bona salut, dissortadament.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.