Pijama de ratlles

Manos Limpias ha denunciat ANC per voler desintegrar Espanya i proposa engarjolar la Carme Forcadell. No sé si hi haurà lloc a la presó per als 30.000 (fins ara) afiliats, però jo ja vaig preparant-me per quan vinguin a detenir-me.

De moment, he començat a veure pel·lícules de temàtica carcerària per anar ambientant-me. Fuga d’Alcatràs, amb el gran Clint Eastwood, ha estat la meva primera opció i ja he après que, si em cau el sabó a terra a les dutxes, és millor que no m’ajupi per recollir-lo.

També he revisitat Papillon i, la veritat, espero no haver de perdre mitja dentadura abans d’aconseguir escapar-me. El meu preferit, però, continua essent El comte de Montecrist: això d’escapar i tornar a la vida prenent el lloc d’un mort em sembla altament poètic.

De tota manera, ja sé que la realitat de les presons espanyoles és molt poc cinematogràfica: veient com vesteix el senyor Bárcenas en Soto del Real, he descobert que no es porten els uniformes taronja a l’estil americà, sinó que cadascú es vesteix com vol. I, és clar, em preocupa quina roba m’hi portaré. Per exemple, el pijama: què em quedarà millor, el típic d’óssos de peluix o un més agosarat de la Hello Kitty? Tot i que, si alguna nit fem una festa de pijames, de segur que el més clàssic, el de ratlles, sempre em quedaria bé.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.