Temes pendents del 20 de febrer de 2014

No us ha passat mai tenir, cap al final del dia, la sensació d’haver rebut informació sobre molts temes importants, però no haver pogut prestar-los l’atenció que es mereixien? Sovint, després de llegir un article o una notícia que m’han passat, per exemple, pel Twitter, resulta que, com a màxim, he arribat a retuitar-lo, per més que, en molts casos, hagi pensat que pagava la pena de parlar-ne aquí. Però, és clar, el temps no dóna per a tant. Aleshores?

Bé, doncs, he pensat a intentar un sistema: anar anotant aquests enllaços que hauria volgut tractar i, al final del dia, publicar una llista amb els tres que més han colpit. Com a mínim, evitaré perdre’ls definitivament de vista, i qui sap i algú més ho pot trobar útil. Si veig que això no duu a enlloc, ho deixaré estar; però, avui, començo amb:

  1. La ley electoral que ellos querían. Una descripció molt acurada de com afavoreix a la dreta el sistema electoral actual i quines en són les alternatives
  2. De la Ley Sinde a la de Propiedad Intelectual: menos libertad en la red, ¿menor movilización? Analitza la menor resposta que està tenint, de moment, el projecte de Llei de la Propietat Intel·lectual, comparada amb la que va rebre la Llei Sinde-Wert.
  3. El PSC també pacta amb Rosa Díez contra el referèndum català. La moció antisobiranista presentada al Congrés ha estat aprovada aquest matí amb 272 vots a favor, 43 contraris i una abstenció. S’han oposat a la declaració de sobirania realitzada pel Parlament de Catalunya: PP, UPyD i PSC; uix, no, perdó: volia dir PSOE, diputats del PSC inclosos.

N’hi havia d’altres, és clar, i se m’ha fet difícil de triar. De tota manera, això no és més que una provatura.

Aquesta entrada ha esta publicada en pendents. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.