Abusananos

Si els polítics no existissin, els hauríem d’inventar; d’altra manera, no podríem veure exemples tan elevats d’ineficàcia, de pocavergonya o de ridícul. En aquest cas, ens trobem amb la tercera opció, ridícul descomunal, a càrrec del president del govern valencià, Alberto Fabra, que hauria intentat fer callar els nens d’una escola que protestaven pel tancament de Canal 9 (mentre ell estava a pocs metres, probablement inaugurant un pantà).

Una vella història (molt pedagògica; d’aquella pedagogia edulcorada que, de tan embafosa, ningú no se l’empassa) explicava la importància de clavar bé un clau (no, no en feu interpretacions escatològiques, que no va per aquí; o potser sí, no ho sé: al final, anem ben fotuts): per un clau, es perdé la ferradura; per la ferradura, es perdé el cavall; pel cavall, es perdé el general; pel general, es perdé la batalla; per la batalla, es perdé la guerra; per la guerra, es perdé el rei. I bé podria ser Canal 9 la ferradura que fes perdre la majoria al PP valencià, que per aquest caigués el PP espanyol i que, al final…

Però, en realitat, no seria cert: no ha estat un clau, no seria per un sol clau si el PP perd la confiança dels valencians o de tots els espanyols. Us diria «reviseu les hemeroteques i en veure, de claus mal clavats», però serviria de ben poc: si mirar la premsa del dia no ens informa de gaire (en general), revisar la de mesos o anys passats tampoc no ens dirà un gran què. Això sí, sembla que alguna cosa es va movent al País Valencià.

No sóc, però, gaire optimista: amb Camps sotmès a tota mena d’acusacions de corrupció (per uns pocs vestits, quines coses…), encara van aconseguir la majoria absoluta. Al final, als pocs que hi protesten (i, a València, sempre en són pocs), se’ls pot enviar la policia a fer-los callar, tant si són adults com si són nens d’escola.

Aquesta entrada s'ha publicat en contradiccions i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Abusananos

  1. Yvonne Widin ha dit:

    TENS rao, mens mal quė hi ha gents com TU. Una besadeta de Yvonne de Benidoleig

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.